Valnødder og trykluft renser motoren - Bell Add

Valnødder og trykluft renser motoren

Sådan kan valnøddegranulat være med til at rense indsugning og ventiler.

Bell Add Blaster er en rensemaskine udviklet til nemt og effektivt at fjerne fastbrændt og forkokset materiale fra indsugning og ventiler. Rensning med Bell Add Blaster skal udføres af professionelle og efterfølgende kombineres med Bell Adds forebyggende additiver.

Valnøddegranulat og max 8 bar
Rensemaskinen er designet til at fjerne fastbrændt og forkokset materiale fra indsugningen og på indsugningsventilerne. Afrensning i indsugning og på ventiler sker ved hjælp af trykluft og valnøddegranulat og udføres ved maksimalt 8 bars trykluft.

At rense motoren med valnøddegranulat lyder måske underligt, men forklaringen er ret enkel. Valnøddegranulat er et organisk materiale, der er knust med skarpe kanter, som splintrer under rensning ved højt tryk. Samtidig er materialet blødt nok til, at det ikke skader de områder og emner, der renses. En påmonteret støvsuger sørger for, at langt de fleste rester af valnøddegranulat bliver suget væk under rensningen. Skulle der være enkelte rester tilbage, føres de blot til afbrænding i forbrændingsrummet uden at gøre skade på motoren.

 

Fordelene ved Bell Add Blaster

  • Renser nemt og effektivt
  • Fjerner fastbrændt sod
  • Valnøddegranulat er organisk materiale
  • Det splintrer og renser effektivt
  • Materialet skader ikke under rens
  • Overskydende materiale afbrændes i motoren

 

Klik her og læs mere om Bell Add Blaster

Læs mere om muligheder for rådgivning og support

 

bell add blaster og tilbehør

Bell Add Blaster består af en granulattank, slange med håndtag og blasting-lanse, lige eller vinklet, to adaptere, o-ring og manual. Valnøddegranulat købes separat.

valnøddegranulat bell add blaster

Valnøddegranulat er et organisk og hårdt materiale med skarpe kanter, men samtidig blødt nok til at det ikke skader de emner der renses.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk