Mød os på messer og fagdage - Bell Add

Mød os på messer og fagdage

Bell Add er tilstede på udvalgte messer og deltager også i fagdage og kursusforløb rundt omkring i landet.

Lad os få en god snak om alt det nye indenfor motorteknologi og optimering af systemerne. Vi deler gerne vores viden om hvordan motoren renses og vedligeholdes bedst muligt. Bell Add’s erfarne konsulenter og teknikere har stor viden om rensning af motorer – og det gælder fra benzin- og dieselmotorer samt forbrændingsmotorer i hybridbiler og til de største motorer indenfor heavy duty-branchen.


Du kan møde os her:

FTZ messe 2024
Læg vejen forbi den traditionsrige FTZ messe til november, hvor der altid er gode tilbud og godt gang i handlen. Og ikke mindst godt gang i snakken blandt fagfolk om aktuelle emner indenfor motorteknologi, -rens og vedligeholdelse. Bell Add’s konsulenter står klar til at hjælpe og give dig råd om at holde motoren ren og optimeret.

FTZ messen finder sted 6. og 7. november 2024
Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ


Techno konference
Seminar med oplæg og tilhørende udstilling hvor Bell Add var tilstede. Der blev holdt oplæg og vores konsulenter delte viden om additiver til rens og pleje af motoren, også til heavy duty motorer.

Techno konference & messe har fundet sted 5. marts 2024
Hotel Munkebjerg, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle


Fagdage og kurser
Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis din virksomhed gerne vil arrangere en fagdag eller et kursus med fokus på renholdelse og rensning af motorer.
Ring til kundeservice på 81 900 900 eller skriv til info@belladd.dk

 

Bell Add’s stand i Odense Congress Center, her fra efteråret 2023. Vi ses i november til FTZ messen 2024.

Additiv tilføjes brændstoffet ved tankning og giver forbedret brændstoføkonomi, reducerede omkostninger til reparationer og en renere udstødning. Bell Add var med på Techno konferencen 5. marts 2024 i Vejle.

Ny viden og udveksling af tekniske metoder på fagdage og kurser rundt omkring i landet. Interesseret? Kontakt vores kundeservice på 81 900 900.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk