Om - Bell Add

Dansk kvalitet og pleje til din motor

Bell Add er et dansk firma med mere end 30 års erfaring i ren motorteknologi. Alle vores produkter og rensemetoder er udviklet i tæt samarbejde med danske kunder, importører, olieselskaber, tekniske skoler og mere end 2.000 værksteder i Danmark og Skandinavien.

Eget laboratorium

Vi har vores eget udviklings- og forskningslaboratorium og har stort fokus på de specielle udfordringer, som det nordiske klima og de lokale køremønstre stiller til motorer og køretøjer, samt på følgevirkningerne af de stadigt skrappere miljøkrav. Med jævnlig brug af Bell Adds kvalitetsprodukter kan motorens levetid forlænges og de dyre regninger til reparation undgås.

Rådgivning og uddannelse

Bell Add yder rådgivning og assistance til værkstederne i forbindelse med analyse, diagnosticering og fejlfinding. Vi stiller også vores viden og ekspertpersonale til rådighed gennem uddannelse og seminarer for professionelle mekanikere indenfor autobranchen og heavy duty sektoren.

Færdige løsninger

Bell Add leverer færdige løsninger og højt specialiserede produkter til rensning og vedligeholdelse af diesel- og benzinmotorer samt tanksystemer. Vi følger den tekniske udvikling indenfor kemisk industri og moderne motorteknologi tæt, så vi hele tiden er klædt godt på og kan være en troværdig og loyal samarbejdspartner for vores mange kunder.

Miljøprofil

Vi bestræber os på at minimere miljøpåvirkningen i alle faser af fremstillingsprocessen. Og vi stiller krav til vores leverandører om at fremstille og levere produkter i overensstemmelse med vores miljøprofil. Det er vores ambition fortsat at udvikle nye produkter, som er bedre for miljøet – ikke kun ved at overholde lovkravene, men ved at holde en højere standard.

 

Se mere om vores løsninger

Danske Bell Add har mere end 30 års erfaring i ren motorteknologi. Alle produkter produceres i Danmark, og Bell Adds egne kemikere udvikler rense- og plejeprodukter til alle typer motorer og imødekommer løbende de nyeste miljøkrav.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk