Auto - Bell Add

3 gode grunde til
at rense motoren

Økonomi

Kører længere på literen

Sparer reservedele

Forlænger motorens levetid

Miljø

Renere udstødning

Mere effektiv katalysator og renere partikelfilter

Overholdelse af miljøkrav

Køreglæde

Jævn motorgang

Bedre trækkraft og acceleration

Startsikker året rundt

Værksteder over hele landet bruger Bell Add til at rense og vedligeholde motoren. Find din nærmeste forhandler her.

Ren køreglæde og god økonomi

En ren motor er en effektiv motor. Det betaler sig at komme problemerne i forkøbet, og når din motor er i topform, mærker du det med det samme! Som når den villigt springer i gang, selv på en iskold vintermorgen, og når speederen trykkes ned i overhalingerne, og der er masser af kræfter i overskud!

Når sod og koks ikke længere blokerer for en ren forbrænding, får du bedre trækkraft og får det maksimale udbytte af energien i brændstoffet. Samtidig mindskes belastningen på miljøet – fordi en ren og effektiv motor forurener mindre.

Når bilens motor renses og plejes jævnligt, kører den længere på literen, fordi forbrændingen foregår mere optimalt.

Forlænger motorens levetid

Alle Bell Add-produkter er udviklet specielt til det nordiske klima og de særlige udfordringer, det kan give for vores motorer og køremønstre.

De smørende indholdsstoffer i Bell Adds rensemidler nedsætter friktionen i motorens vitale dele, så den bliver mindre belastet ved kritiske situationer som f.eks. koldstart, sejtræk og køkørsel med mange start og stop. Når motoren renses jævnligt, forlænges dens levetid, din bil kører længere på literen – og den bliver samtidig en del sjovere at køre i.

Når de indvendige dele i motoren er fri for koks og sod, fungerer motoren optimalt. Her ses f.eks. ventiler og en EGR-ventil før og efter rensning.

Ny teknik stiller nye krav

Der kommer hele tiden nye og skærpede miljøkrav. Mange af dem løses rigtig fornuftigt i moderne bilers motorsystemer, men den nye teknik kan også give udfordringer.

En af løsningerne er f.eks at genanvende udstødningen i forbrændingsøjeblikket, så der dannes færre skadelige stoffer. Den recirkulerede genbrugsluft mindsker ganske vist forureningen udenfor, men problemet er, at motoren meget hellere vil køre på ren luft, og at der indenfor – i motorens inderste – opbygges belægninger af sod og partikler. Det er bl.a. derfor, det er godt givet ud at rense og vedligeholde motoren.

Bell Adds additiver er til den løbende vedligeholdelse og pleje af bilens motor og påfyldes hver gang, der tankes. ServiceRens-serien er renseprodukter til professionel brug på værksteder.

Løbende pleje giver bedre trækkraft

Hvis du tilfører additiv fra Bell Add til brændstoffet, hver gang du tanker, får du løbende vedligeholdelse og pleje af motoren. Når sod og koks ikke blokerer for en ren forbrænding, giver det bedre trækkraft, og brændstoffet udnyttes fuldt ud.

Hent vores brochure med alle Bell Adds Additiver her

 

Forebyggelse på værkstedet

Værksteder landet over bruger Bell Adds professionelle produkter til serviceeftersyn. Ved hjælp af ServiceRens-serien og Bell Add Specialrens kan mekanikerne forebygge, at mindre problemer udvikler sig til kostbare reparationer.

Find et værksted der bruger Bell Add her

Bell Add udvikler rensevæsker til autoværksteder og bilister. Væskerne er udviklet specielt til det nordiske klima og produceres i Danmark.

30 års erfaring med motorteknologi

Bell Add er et dansk firma med mere end 30 års erfaring i ren motorteknologi. Vi har tekniske eksperter og en udviklingsafdeling, hvor vores egne kemikere løbende imødekommer de nyeste miljøkrav og udvikler rense- og plejeprodukter til alle typer motorer. Samtidig yder vi rådgivning og assistance til alle landets værksteder i forbindelse med analyse, diagnosticering og fejlfinding.

Bell Add er garanti for en sund motor, der yder det maksimale på mindst muligt brændstof.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk