Sådan holder du hybridbilen i topform - Bell Add

Sådan holder du hybridbilen i topform

Læs mere om rens og vedligehold af de populære hybridbiler.

Hybridbiler med både benzin- og elmotor kan deles op i to undergrupper: ren hybrid, hvor en elmotor og et mindre batteri støtter benzinmotoren og plug-in-hybrid, der er opbygget på samme måde, men som typisk har et lidt større batteri, der kan lades med et stik. For begge typer gælder det, at elmotoren sikrer et godt moment, og at den samlede pakke er meget energiøkonomisk og forurener markant mindre.

God brændstoføkonomi og mindre forurening
I næsten alle hybridbiler benyttes en benzinmotor med DI-teknologi, dvs. benzinindsprøjtning direkte i forbrændingskamrene, som udnytter benzinen optimalt. Fordi DI-teknologien kombineres med start-stop-systemer, der standser motoren, når bilen holder stille, opnår man allerede her en god brændstoføkonomi. Elmotoren træder til, og lægger så de sidste par km/l på, og en effektiv motorstyring gør, at man dårligt mærker hvilken motor, der arbejder.

Ny mekanik kræver nye løsninger
Der er altså nærmest kun godt at sige om hybridteknologien, men den nye mekanik kommer også med nye behov for rens og vedligehold. Der er primært to store udfordringer: Den første er start-stop-systemerne, der giver mange koldstarter på ofte halvkolde motorer. (Særligt udtalt ved plug-in-hybriderne). Det slider på motorerne og den svingende driftstemperatur gør, at der skal dæmmes op om øget slid. Den anden udfordring er, at den forbedrede brændstoføkonomi gør, at benzinen ligger længere tid i tanken. Dermed opstår der et behov for at beskytte brændstoffet mod ældning og mod kondens og vandophobning i tanken.

Bell Add Benzin Additiv Hybrid
Bell Add har mere end 30 års erfaring i ren motorteknologi, og vi følger den tekniske udvikling tæt, så vi altid kan levere de produkter, der er brug for. Derfor findes der også et additiv til hybridbilerne. Bell Add Benzin Additiv Hybrid er formuleret af forskellige rensende additiver, som virker ved hybridmotorens svingende driftstemperaturer. Additivet sikrer færre sod- og koksaflejringer i både motor og udstødningssystem og tilfører samtidig ekstra smøring til beskyttelse af højtrykspumpe og dyser.

 

Fordelene ved Bell Add Benzin Additiv Hybrid

  • Forbedret brændstoføkonomi med op til 3 %
  • Beskytter mod korrosion og kondens i brændstofsystemet, hvilket mindsker slid
  • Modvirker sod i motor og udstødningssystem og giver dermed bedre motorgang
  • Optimerer bilens start-stop-funktion, som bidrager til sparet brændstof

 

Både til service og til hverdag
Bell Adds hybridserie rummer både et professionelt produkt, som værkstederne kan bruge ved service, og et produkt, som du selv nemt kan tilsætte, hver gang du tanker for at sikre den løbende vedligeholdelse.

Læs mere om Bell Add Benzin Additiv Hybrid her.

Bell Add leverer et additiv målrettet benzinmotoren i hybridbilen, så motoren holdes ren og i topform.

Benzinmotoren i hybridbiler optimeres ved at bruge Bell Add hybrid additiv

Mange stop-start gør at det indre i motoren nemt soder til. Også længere opbevaring af brændstof i tanken giver udfordringer.

Biler med plug-in hybridteknik har en forbrændingsmotor der også har godt atf at blive vedligeholdt.

Fælles for alle hybrid biler er konstruktionen med en kombination af el-motor og forbrændingsmotor. De såkaldte plug-in-hybrider har stik til opladning af batteri, mens andre typer, de rene hybrider har teknikken indbygget.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk