Ren luft i bilen er ren køreglæde - Bell Add

Ren luft i bilen er ren køreglæde

Giv kunderne ekstra køreglæde med Bell Adds effektive Aircon-produkter.

Når bilernes AC/klimaanlæg bruges dagligt, kan det ikke undgås, at der kommer urenheder med ind. Som tiden går, kan det sig på friskluftanlæggets indvendige dele, og specielt over vinteren kan der samles støv, snavs og kondensvand i systemerne. Det kan ende med opbygning af så meget snavs og belægning, at det forårsager øget risiko for infektion af luftvejene, øjengener og ikke mindst en ubehagelig lugt af mug.

Bell Adds effektive Aircon-serie
Serien består af tre produkter, der på hver sin måde rengør og renser bilernes AC/klimaanlæg: Aircon Spray Rens, Aircon Kabine Rens og Aircon Skum Rens. Se herunder, hvilke produkter, der passer bedst til serviceforløbet i jeres værksted.

 

Sådan virker Aircon-produkterne

  • Aircon Spray Rens bruges ved serviceeftersyn. Produktet sprøjtes direkte på AC/klimaanlæggets køleflade og indvendige dele.
  • Aircon Kabine Rens er en nem og hurtig løsning, der ikke kræver afmontering. På blot 15 minutter renses både AC/klimaanlæg og bilens kabine via forstøvning.
  • Aircon Skum Rens er udviklet til den ekstra grundige rengøring af AC/klimaanlæggets rør og kanaler.

 

God stil og god kundeservice
Serien er en nem og relativt billig måde at give kunden en ekstra god service med på vejen. Som værksted kan I f.eks. rense klimaanlægget efter hvert pollenfilterskift. Det reducerer luftvejsgener, fjerner dårlig lugt og giver et bedre indeklima i bilens kabine.

 

Tag fat i vores kundeservice eller din Bell Add-kontakt for at høre mere.

Klik her og læs mere om Bell Adds Aircon-serie.

 

Aircon Kabine Rens findes i tre dufte: Cool mint, Green lemon og New car. Produktet renser AC/klimaanlæg og opfrisker hele kabinen.

Jævnlig rens af AC/klimaanlæg giver et godt indeklima med nedsat risiko for luftvejsinfektioner, øjengener og ikke mindst muggen lugt.

Placér den smalle flyer synligt i ventilationskanalens riller for at give klar besked om, at I har renset bilens AC/klimaanlæg.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk