Support fra dem, der kender produkterne bedst - Bell Add

Support fra dem, der kender produkterne bedst

Bell Add hjælper gerne med rådgivningen. Tag fat i vores kundeservice eller din Bell Add-kontakt, så finder vi også en rådgivningsløsning til jer.

Diagnose / Fejlfinding
Vores tekniske personale har en enorm ekspertise, som har gjort Bell Add til en hurtig og effektiv problemløser for både almindelige autoværksteder og værksteder til de store heavy duty-køretøjer. Vi kender vores produkter ud og ind og hjælper med løsninger på både rensnings- og belægningsrelaterede spørgsmål – enten gennem et hurtigt telefonopkald eller en diagnose ude hos jer.

Dokumentation
Bell Adds egne testhold kører ud overalt i Danmark og udfører testrensninger og giver grundige demonstrationer af, hvordan produkterne skal bruges. Ved hjælp af avanceret måle- og videoudstyr udfører vores teknikere bl.a. indvendige undersøgelser af motorer og udstødningsanlæg, ligesom der kan optages filmsekvenser eller stillbilleder til eventuel dokumentation.

Analyser
I vores eget laboratorium kan vi analysere olie- og brændstofkvaliteter, hvis der f.eks. skulle være sket sammenblanding af benzin og diesel eller andre væsker. Det er i det samme laboratorium, at Bell Adds kemikere udvikler nye Bell Add-produkter, skræddersyet til det nordiske klima og de moderne motorsystemer og tankanlæg.

Din garanti for en sund motor
Bell Add er din garanti for en sund motor, der yder det maksimale på mindst muligt brændstof. Vi hjælper med rådgivning og assistance til alle landets værksteder i forbindelse med analyse, diagnosticering og fejlfinding.

Tag fat i vores kundeservice eller din Bell Add-kontakt, så finder vi også en rådgivningsløsning til jer.

 

Bell Add er din garanti for en sund motor, der yder det maksimale på mindst muligt brændstof. Har du spørgsmål til produkter og metoder, eller har du brug for teknisk rådgivning? Kontakt kundeservice på +45 81 900 900 eller info@belladd.dk

Bell Add hjælper med løsninger på rensnings- og belægningsrelaterede spørgsmål, enten gennem et hurtigt telefonopkald eller en diagnose ude hos jer.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk