Service af hybridbiler for fagfolk - Bell Add

Service af hybridbiler for fagfolk

Koncentreret rens af brændstofsystemet i biler med hybrid- og hybrid/plug-in teknik.

Bell Add har mere end 30 års erfaring i ren motorteknologi, og vi følger den tekniske udvikling tæt, så vi altid kan levere de produkter, der er brug for. Derfor findes der også en ServiceRens til hybridbilerne.

Bell Add ServiceRens 1B+ Hybrid fjerner sod og koks, der opstår ved ugunstige kørselsforhold. Produktet er formuleret af specielle rensende additiver, der sammen giver en synergieffekt, der virker ved hybridmotorens svingende driftstemperaturer. ServiceRens 1B+ Hybrid giver en kraftig rensning af forbrændingskammer og dyser, hvorved der opnås optimal brændstoføkonomi, nedsat forurening og øget motoreffekt.

ServiceRens 1B+ Hybrid tilfører også ekstra smøring i indsprøjtningssystemet, beskytter brændstoffet i tanken og er fuldt kompatibelt med benzin, alkylatbenzin og biobrændstoffer (E5, E10, E15). I korrekt blandingsforhold opfyldes benzinnormen EN228.

 

Fordelene ved ServiceRens 1B+ Hybrid
Oprenser sod i forbrændingskammer og dyser

  • Forebygger sodforurening af udstødningssystemet
  • Beskytter mod korrosion og kondens i brændstofsystemet

 

Sådan virker det
Benzinmotorer, der er monteret i et hybridsystem, arbejder ved meget varierede temperaturer. Det stiller store krav til renseadditiver, og ServiceRens 1B+ Hybrid indfrier dem alle.

Indsprøjtningsdyserne holdes fri for sod, så de sprøjter optimalt, og forbrændingskammer, stempeltoppe og stempelringe beskyttes mod aflejringer. En ren motor vil belaste katalysator og partikelfilter minimalt og forurene mindst muligt.

ServiceRens 1B+ Hybrid i brug
Produktet kan bruges til alle typer benzin, alkylatbenzin og biobrændstoffer (E5, E10, E15) og indeholder additiver, der vil bevare benzinens kvalitet i lang tid. Rensning og smøring sikrer en ren forbrænding, en blødere motorgang og en god kompression.

ServiceRens 1B+ Hybrid er specielt velegnet til motorer, der er udviklet efter Atkinson-princippet (VVT-i, Vanos og andre variable ventilstyringssystemer), hvor ventilerne er delvist åbne ved lav belastning. Brændstofblandingen renser derved den del af ventilen, der vender mod indsugningsvejen.


Vi sidder klar til at hjælpe
Læs også om Bell Add Benzin Additiv Hybrid og kontakt os gerne, hvis I vil høre mere om hybridserien.

 

Hybridserien består dels af et værkstedsprodukt, der bruges ved service, samt et eftermarkeds produkt som bilisten selv tilsætter.

Hybridbilerne kører næsten alle rundt med en motor med direkte indspøjtning. Mange start-stop giver øget slid, da motorerne ikke har en ensartet driftstemperatur. Blandt andet derfor er det en fordel bruge ServiceRens Hybrid ved eftersyn.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk