Brochure med billeder der er til at forstå - Bell Add

Brochure med billeder der er til at forstå

Med brochuren ”3 gode grunde” kan du få et godt overblik over, hvor og hvordan Bell Add's produkter renser og forebygger tilsodning af motoren, og de fordele der opnås.

At rense bilens motorsystem med kemi fremfor adskillelse, er efterhånden en helt naturlig del af et reparationsforløb på ethvert autoværksted. Det er imidlertid ikke helt så indlysende for den almindelige bilist hvad kemien kan gøre for bilmotoren. Derfor har Bell Add udgivet en brochure, som giver en hurtig og let forståelig forklaring på hvor og hvordan Bell Add virker.

Før og efter rens
I samarbejde med autoværksteder over hele landet optager Bell Add’s teknikere ofte fotos ved hjælp af endoskopkamera inde i motoren. Billederne dokumenterer ganske præcist, hvilken forskel rensningen giver for de indre dele i motoren. Brochuren ”3 gode grunde” viser bl.a. en indsprøjtningsdyse før og efter rensning og har også en nemt forståelig illustration der viser alle de steder hvor Bell Add kan gøre en forskel som forbrændingskammer, katalysator, partikelfilter mv.

 

3 gode grunde til at rense motoren

  • Økonomi
    Bilen kører længere på literen, der spares reservedele og motoren holder længere
  • Miljø
    Bilen får renere udstødning, mere effektiv katalysator og partikelfilter og dermed overholdelse af miljøkrav
  • Køreglæde
    Bilen opnår jævn motorgang, bedre trækkraft og acceleration samt startsikkerhed året rundt

 

Tryksager og reklame
Udover brochuren ”3 gode grunde” har Bell Add udgivet forskellige andre typer tryksager og reklamematerialer. Blandt andet folderen ”Hold din motor ren og sund”, med overblik over additiv-serien og hjælp til at finde det rette additiv til benzin- og dieselmotorer, alt efter køremønster og motortype.
Der findes også flotte roll up bannere og et display med plads til 36 additiver – et godt blikfang til indskrivning eller kundeområde.

Kontakt din Bell Add konsulent om salgsmateriale eller ring til kundeservice på 81 900 900

 

Let forståelig information om hvor og hvordan Bell Add virker, finder du i brochuren ”3 gode grunde”. Bell Add udgiver også andre tryksager som produktoversigter til både auto- og heavy duty.

Guide til valg af additiv, findes i den mindre folder ”Hold din motor ren og sund” som kan kombineres med et Bell Add additiv-display.

Placér den lille flyer i kabinen for at give besked om, at I har renset bilens motor. Bagsiden beskriver fordele ved motorrens og der er plads til værkstedets stempel.

Kontakt os

Vi er klar fra kl. 8 alle hverdage

Ring eller skriv, hvis du spørgsmål eller brug for vejledning.
Vi hjælper gerne.
+45 81 900 900
info@belladd.dk