Benzin Additiv Hybrid

Rense- og plejemiddel til motorer med hybridteknik


Benzin Additiv HYBRID renser og renholder benzinmotorer i biler med hybridteknik. Produktet er formuleret af forskellige rensende additiver, som virker ved hybridmotorens varierende arbejdstemperaturer, sådan at sod- og koksaflejringer minimeres. Herved opnås synergi og optimal rensning af forbrændingskammeret, der bidrager til en mere optimal brændstoføkonomi.

Benzin Additiv Hybrid bidrager til et renere miljø ved en forbedring af kompression, trækkraft og start-/stop funktion. Benzin Additiv Hybrid tilfører endvidere ekstra smøring i indsprøjtningssystemet, optimerer dermed brændstoføkonomien og er fuldt kompatibelt med de forskellige former for benzin, alkylatbenzin og biobrændstoffer (E5, E10, E15).

 


Forbedret brændstoføkonomi med op til 3 %

Beskytter mod korrosion og kondens i brændstofsystemet, hvilket mindsker slid

Modvirker
sod i motor og udstødningssystem med der af bedre motorgang til følge

Optimerer bilens stop-/start funktion som bidrager til sparet brændstof

 

Sådan vikrer det
Benzinmotorer, der er monteret i et hybridsystem, arbejder ved meget varierede temperaturer. Det stiller store krav til renseadditiver, krav som indfris med Benzin Additiv Hybrid. Indsprøjtningsdyserne holdes fri for sod, så de sprøjter optimalt og forbrændingskammer, stempeltop og stempelringe beskyttes mod aflejringer. En ren motor belaster katalysator og partikelfilter minimalt med bedst muligt miljø til følge. Modsat en beskidt motor, der både belaster katalysator og partikelfilter, samt i sidste ende miljøet.


Benzin Additiv Hybrid kan bruges til alle typer benzin (E5, E10, E15 og alkylatbenzin) samt indeholder specialiserede additiver der bevarer benzinens kvalitet i lang tid. Produktet giver endvidere en rensning og smøring, der sikrer en ren forbrænding, en blød motorgang og en god kompression. Hvilket er med til at give en mere behagelig kørsel. Benzin Additiv Hybrid er specielt velegnet til motorer der gør brug af Atkinson princippet (VVT-i, Vanos og andre variable ventilstyringssystemer), hvor ventilerne er delvist åbne ved lav belastning. 

 
 

Læs mere om:

ServiceRens Hybrid

Hybrid produkter generelt

 

Ønsker du at få de nye
hybrid produkter på hylden?


Ring til kundeservice 70 20 77 69
eller skriv til info@belladd.dk