ServiceRens Hybrid

Koncentreret rens af brændstofsystemet i biler med hybridteknik


ServiceRens 1B+ Hybrid fjerner sod og koks dannet ved ugunstige kørselsforhold. Produktet er formuleret af specielle rensende additiver der sammen giver en synergieffekt, som virker ved hybridmotorens varierende arbejdstemperaturer. ServiceRens 1B+ Hybrid giver en kraftig rensning af forbrændingskammer og dyser, hvorved der opnås optimal brændstoføkonomi, nedsat forurening og øget motoreffekt.

ServiceRens 1B+ Hybrid tilfører ekstra smøring i indsprøjtningssystemet, beskytter brændstoffet i tanken og er fuldt kompatibelt med benzin, alkylatbenzin, og biobrændstoffer (E5, E10, E15). I korrekt blandingsforhold opfyldes benzinnormen EN228.


Oprenser sod i forbrændingskammer og dyser


Forebygger sodforurening af udstødningssystemet

Beskytter
korrosion og kondens i brændstofsystemet

 


Sådan vikrer det
Benzinmotorer der er monteret i et hybridsystem, arbejder ved meget varierede temperaturer. Det stiller naturligvis store krav til renseadditiver, krav der bliver indfriet med ServiceRens 1B+ Hybrid. Indsprøjtningsdyserne holdes fri for sod, således at de sprøjter optimalt, og forbrændingskammer, stempeltoppe og stempelringe beskyttes mod aflejringer. En ren motor vil belaste katalysator og partikelfilter minimalt med bedst muligt miljø til følge.


ServiceRens 1B+ Hybrid kan bruges til alle typer benzin, alkylatbenzin og biobrændstoffer (E5, E10, E15), og indeholder additiver der vil bevare benzinens kvalitet i lang tid. Rensning og smøring sikrer en ren forbrænding, en blødere motorgang og en god kompression. ServiceRens 1B+ Hybrid er specielt velegnet til motorer der udviklet efter Atkinson princippet (VVT-i, Vanos og andre variable ventilstyringssystemer), hvor ventilerne er delvist åbne ved lav belastning. Brændstofblandingen renser derved den del af ventilen der vender mod indsugningsvejen.

 

Produktet er til værkstedsbrug. 
 

 

Læs mere om:

Additiv Hybrid

Hybrid produkter generelt

 

Ønsker du at få de nye
hybrid produkter på hylden?


Ring til kundeservice 70 20 77 69
eller skriv til info@belladd.dk