tekniske-service-image.png

Tekniske serviceydelser

 

Diagnose / Fejlfinding

Bell Add’s tekniske personale besidder en stor ekspertise, som har gjort os til en hurtig og effektiv problemløser for autoværkstederne. Gennem telefonisk rådgivning eller diagnose på autoværkstederne hjælper Bell Add med løsninger på rensnings- og belægningsrelaterede spørgsmål.

Dokumentation

Overalt i Danmark kommer vores egne testhold og udfører testrensninger og demonstrationer af, hvordan produkterne anvendes. Ved hjælp af avanceret måle- og videoudstyr udfører vores teknikere indvendige undersøgelser af motorer og udstødningsanlæg, ligesom der kan optages filmsekvenser i farver eller stillbilleder til eventuel dokumentation.

Analyser

I vores laboratorium kan vi analysere olie- og brændstofkvaliteter, hvis der eksempelvis skulle være sket sammenblanding af benzin og diesel eller andre væsker.

Uddannelse

Ved hjælp af de nyeste rensemetoder kan Bell Add rense motorer med selv meget svære sod- og koksbelægninger. Kemien er tilpasset, så den tager højde for forskellige motorkonstruktioner og belægningstyper.

Brug for hjælp?

Bell Add’s hotline-service er forbeholdt vores professionelle værkstedskunder. Få hjælp til akutte problemer – telefonisk eller via mail. Ring på 70 20 77 69 eller skriv til info@belladd.dk

Du kan også hente hjælp og vejledning i vores serviceinformationer og info-blade. Desuden udgiver vi bladet "Ren motor", der informerer om aktuelle spørgsmål omkring bilmotorer, rensning og nye produkter.


Vi hjælper gerne...

Kontakt din Bell Add konsulent eller ring til Bell Add på 7020 7769
 
Mogens B. Olesen1
Mogens B. Olesen Teknisk chef
Rene Laursen
René Laursen Teknisk konsulent
Lars Odgaard Nielsen
Lars Odgaard NielsenTeknisk konsulent
Hans Christian Grundahl
Hans Christian Grundahl Servicechef, Fyn og Sydjylland