Ren Motor (3 gode grunde..)

Lad din motor
leve længere

3 gode grunde til at rense og pleje motor

Økonomi

 • Sparer reservedele
 • Yder mere på
  literen
 • Længere levetid
  for din motor

Køreglæde

 • Jævn motorgang
 • Bedre trækkraft
  og accelation
 • Startsikker
  - hele året rundt!

Miljø

 • Renere udstødning
 • Mere effektiv katalysator
  og partikelfilter
 • Overholdelse af
  miljøkrav
renmotor-3imgs.png

Ren køreglæde og god økonomi

En ren motor er en effektiv motor, og du mærker det med det samme: Når den villigt springer i gang – også på en iskold vintermorgen – og når du trykker speederen ned for at overhale: Masser af kræfter i overskud! Du får bedre trækkraft, når sod og koks ikke længere blokerer for en ren forbrænding, og du får dermed det fulde udbytte af dit brændstof. Samtidig mindsker du belastningen på miljøet, for en ren motor forurener mindre. Kom problemerne i forkøbet. Tal med dit værksted og bestil tid allerede i dag.

Forlænger motorens levetid

Alle produkter fra Bell Add er udviklet til de specielle udfordringer, som det danske klima og køremønster stiller til vores biler. Med jævnlig brug af Bell Add kvalitetsrensemidler forlænger du din motors levetid. Smørende indholdsstoffer nedsætter friktionen i motorens vitale dele, så kritiske situationer som f.eks. koldstart, sejtræk og køkørsel belaster motoren mindre. Når du renser din motor, kører du længere på literen og din bil bliver en hel del sjovere at køre i. Kontakt dit værksted og hør, hvad Bell Add kan gøre for din bil.

renmotor-spray.png
renmotor-3imgs2.png

Dansk kvalitet og pleje
til din motor

Bell Add er et dansk firma med mere end 25 års erfaring i ren motorteknologi. Vi har egen udviklings- og forskningsafdeling, som løbende imødekommer de nyeste miljøkrav med rensende og plejende produkter til enhver motor. Samtidig yder vi rådgivning og assistance til alle landets værksteder i forbindelse med analyse, diagnosticering og fejlfinding. Bell Add er din garanti for en sund motor, som yder sit maksimale på mindst muligt brændstof.

Ny teknik stiller nye krav

Hele tiden introduceres nye og skrappere miljøkrav, som gør livet endnu mere vanskeligt for din motor. Én mekanisme sørger for eksempel for at genanvende udstødningen til bilens forbrænding. Den iltfattige udstødnings- luft nedsætter temperaturen i forbrændingsøjeblikket, så der dannes færre skadelige stoffer. Problemet er bare, at din motor meget hellere ville køre på ren luft. Genbrugsluften mindsker godt nok forureningen udenfor, men sod og partikler opbygger belægninger i motorens inderste. Derfor skal du rense og vedligeholde din motor.

renmotor-4imgs.png

Partikelfilter fotograferet inde i motoren med af endoskopkamera før og efter rensning.

EGR ventil med kraftig opbygning af sod og nederst samme EGR ventil efter rensning.

Her holder
værkstedet
motoren ren
med Bell Add